Investment Banking og Research

SpareBank 1 Markets opplever økt oppdragsmengde og søker derfor etter nye medarbeidere til følgende avdelinger:

• Investment Banking (selskapsrådgiving)

• Research (analytikere)


Kort om Investment Banking

Som medarbeider i vår Investment Banking avdelingen vil man være en del av et team som jobber med tilrettelegging av egen- og fremmedkapital, fusjoner og oppkjøp, samt annen rådgivning for både Nordiske og internasjonale selskaper.

Kort om Research 
Som analytiker i vår Research avdeling vil du inngå i et team på 20 personer som har ansvar for analyse av mer enn 250 norske og internasjonale selskaper. Du vil jobbe tett med flere av Norges mest kompetente innen sitt felt. Som analytiker vil du jobbe mot investorer sammen med meglere samt bistå i forbindelse med kapitalinnhenting og børsnotering av selskaper.


Arbeidsoppgaver

• Analysere selskaper og bransjer med bred eksponering på tvers av prosjekter og sektorer
• Finansiell modellering og verdsettelse av selskaper
• Utarbeide presentasjoner, dokumentasjon og beslutningsmateriale
• Kontakt med norske og internasjonale investorer og børsnoterte selskaper
• Bistå i forbindelse med kapitalinnhenting, børsnotering, oppkjøp, salg og fusjoner (Investment Banking)

Vi ser etter kandidater med sterk personlig motivasjon, sterke analytiske egenskaper, interesse for verdipapirmarkedet, kommersiell legning, og høy etisk standard. Det forventes at kandidaten har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk. Solide akademiske resultater er en forutsetning. Stillingene krever forøvrig stor arbeidskapasitet, samt evne til å samarbeide effektivt med kollegaer.

For den rette kandidat tilbyr vi konkurransedyktige betingelser, et godt arbeidsmiljø med dyktige kollegaer og tidlig ansvar. Arbeidssted vil være selskapets lokaler sentralt i Oslo, men det må påregnes en del reisevirksomhet. Vi oppfordrer både nyutdannede og de med 1-2 års arbeidserfaring å søke.

Kortfattet søknad med CV, karakterutskrifter, attester og øvrige relevante papirer sendes i en PDF-fil til karriere@sb1markets.no, søknaden merkes «Investment Banking» eller «Research».

Søknadsfrist: Snarest og senest 15. februar.

For spørsmål om Investment Banking: Lars Petter Utseth tlf: 476 46 405                            E-post: lpu@sb1markets.no

For spørsmål om Research: Petter Kongslie tlf: 984 11 080                                                  E-post: Petter.Kongslie@sb1markets.no

Annonsen