SpareBank 1 Markets Debt Capital Markets (DCM)

SpareBank 1 Markets Debt Capital Markets (DCM) søker nye medarbeidere, 0-4 års erfaring

SpareBank 1 Markets Debt Capital Markets opplever for tiden en økende oppdragsmengde og ønsker å styrke teamet med nye analytikere.

Debt Capital Markets (en del av SpareBank 1 Markets sin Investment Banking avdeling) jobber med rådgivning og strukturering av ulike former for finansieringsløsninger, herunder lån og obligasjonslån, høyrente-obligasjoner, prosjektfinansiering og oppkjøpsfinansiering. Sentrale arbeidsoppgaver består blant annet av å utarbeide markedsanalyser, finansielle modeller og presentasjonsmateriale. Videre vil du ta en aktiv rolle i å opprettholde og etablere kundeforhold.

Vi ser etter personer med sterke analytiske egenskaper, interesse for verdipapirmarkedet, kommersiell legning og høy etisk standard. Det forventes at kandidaten har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk. Solide akademiske resultater er en forutsetning. Stillingene krever forøvrig stor arbeidskapasitet, samt evne til å samarbeide effektivt med kollegaer.

Vi søker etter kandidater med inntil 4 års erfaring fortrinnsvis fra DCM, corporate finance, leverage finance eller annen relevant bakgrunn. Nyutdannede kandidater oppfordres også til å søke.

For den rette kandidat tilbyr vi konkurransedyktige betingelser, et godt arbeidsmiljø, dyktige kollegaer og tidlig ansvar. Arbeidssted vil være selskapets lokaler i Oslo, men det må påregnes en del reisevirksomhet.

Kortfattet søknad med CV, karakterutskrifter, attester og øvrige relevante papirer sendes i en PDF-fil til karriere@sb1markets.no, søknaden merkes «DCM analytiker».

Søknadsfrist: Snarest og senest 15. februar 2018.


For spørsmål om stillingen:
Geir Sørflaten
Tlf: +47 977 33 701 / +47 24 13 37 34
E-mail: Geir.Sorflaten@sb1markets.no


Anders Håkonsen
Tlf: +47 918 04 917 / +47 24 13 37 28
E-mail: Anders.Hakonsen@sb1markets.no


Annonsen