Skip to main content

High Yield obligasjonsmegler og kredittanalytiker

High Yield teamet i SpareBank 1 Markets består av en rekke høyt kvalifiserte og motiverte ansatte. Gjennom en overtakelse av SpareBank 1-alliansens kapitalmarkedsområder og Swedbanks virksomhet i Norge innen DCM og HY/IG Sales har vi skapt en robust plattform for videre lønnsom vekstHigh Yield obligasjonsmegler(e) med erfaring

Vi opplever stort trykk fra våre nordiske og globale klienter og ønsker derfor å styrke vårt High Yield Sales team ytterligere med 1-2 erfarne High Yield meglere. Du vil inngå i vårt High Yield Sales team i Oslo og ditt fokus vil være å dekke norske/nordiske/internasjonale institusjonelle kunder. Det forventes også at kandidaten bidrar til å utvikle SpareBank 1 Markets sitt High Yield produkt ytterligere.


High Yield kredittanalytiker
Som analytiker i vår analyseavdleing vil du inngå i et team på 20 personer som har ansvar for analyse av mer enn 250 norske og internasjonale selskaper.

Du vil jobbe tett med flere av Norges mest kompetente analytikere innen sitt felt samt tett dialog med meglere og investorer i forbindelse med daglig kredittanalyse og utstedelse av nye High Yield obligasjoner.

Ønskede kvalifikasjoner
• Høyere utdanning innen økonomi/finans
• For meglere søker vi de med erfaring fra obligasjonsmarkedet,
primært fra det nordiske/internasjonale High Yield markedet
• For kredittanalyse, oppfordrer også de uten erfaring om å søke


Søknad registreres her og inkluderer søknadstekst, CV, vitnemål og øvrige dokumenter. Vi oppfordrer interesserte kandidater til å søke snarest, senest innen 21. april. Søknader vil bli behandlet fortløpende.

Kontakt
High Yield megler: kontakt Fred Lund tlf 991 61 915,
fred.lund@sb1markets.no
High Yield kredittanalytiker: kontakt Lars-Daniel Westby
tlf 900 39 665, lars.westby@sb1markets.no

 

High Yield obligasjonsmegler og kredittanalytiker