Skip to main content

Investment Banking - Real Estate

Vi søker etter ny medarbeider til Investment Banking i Oslo, med fokus på eiendomssektoren

SpareBank 1 Markets sitt Investment Banking team har etablert en ledende posisjon i det norske markedet. I 2021 var vi tilrettelegger på et tosifret antall børsnoteringer og teamet har utført M&A oppdrag for mer enn NOK 150 milliarder de siste årene. SpareBank 1 Markets har også etablert en solid posisjon innen tilrettelegging av fremmedkapital innen prioriterte sektorer.

I lys av høyt aktivitetsnivå og stadig økende oppdragsmengde ønsker vi å styrke eiendoms-teamet innen Investment Banking med én medarbeider. Som medarbeider innen eiendomssektoren vil man få en sentral rolle i et etablert team og muligheten til å jobbe med eiendomsspesifikk tilrettelegging av egen- og fremmedkapitalemisjoner, M&A, samt annen rådgivning for både nordiske og internasjonale selskaper.

Vi ser etter kandidater med sterk personlig motivasjon, solide analytiske egenskaper, interesse for eiendom og verdipapirmarkedet, kommersiell legning og høy etisk standard. Det forventes at kandidaten har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk. Solide akademiske resultater er en forutsetning. Stillingene krever for øvrig stor arbeidskapasitet, samt evne til å jobbe effektivt sammen med kollegaer. Vi oppfordrer både nyutdannede og de med 1-3 års arbeidserfaring å søke.

Hva kan vi tilby deg?
Til den rette kandidaten kan vil tilby en svært interessant og utfordrende stilling i et verdipapirforetak i sterk vekst, med varierte arbeidsoppgaver og gode påvirkningsmuligheter. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, et godt arbeidsmiljø og dyktige kollegaer. Arbeidssted vil være selskapets lokaler i Oslo sentrum. Noe reisevirksomhet må påberegnes.

Søknad registreres her og inkluderer søknadstekst, CV, vitnemål og øvrige dokumenter.
Søknadsfrist er senest 15. mai 2022. Søknader vil bli behandlet fortløpende.

Ved spørsmål, ta kontakt med Geir Rønnestad på tlf 457 21 731 eller
Sondre N. Nilsen på tlf 943 69 035.

Annonse