Skip to main content

Investment Banking

Vi søker etter ny medarbeider til Investment Banking i Trondheim. SpareBank 1 Markets sitt Investment Banking team har etablert en ledende posisjon i det norske markedet. I 2020 var vi tilrettelegger på et tosifret antall børsnoteringer og teamet har utført M&A oppdrag for mer enn NOK 150 milliarder de siste årene. Som medarbeider i vår Investment Banking avdeling vil man være en del av et team som jobber med tilrettelegging av egen- og fremmedkapital, fusjoner og oppkjøp, samt annen rådgivning for både nordiske og internasjonale selskaper.

Vi ser etter en kandidat med sterk personlig motivasjon, solide analytiske egenskaper, interesse for verdipapirmarkedet, kommersiell legning og høy etisk standard. Det forventes at kandidaten har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk. Solide akademiske resultater er en forutsetning. Stillingen krever for øvrig stor arbeidskapasitet, samt evne til å jobbe effektivt sammen med kollegaer i godt etablerte team.

For den rette kandidater tilbyr vi konkurransedyktige betingelser, et godt arbeidsmiljø, dyktige kollegaer, tidlig ansvar og en bratt læringskurve/karriereutvikling. Arbeidssted vil være selskapets lokaler i Trondheim, men det må påregnes en del reisevirksomhet. Vi oppfordrer både nyutdannede og de med 1-2 års arbeidserfaring å søke.


Kortfattet søknad med CV, karakterutskrifter fra høyere utdanning samt videregående skole, og eventuelle attester sendes i én PDF-fil til karriere@sb1markets.no, søknaden merkes «Investment Banking».

Søknadsfrist er 4. juni 2021. Søknader vil bli behandlet fortløpende.

Kontaktperson Investment Banking:
Lars Erik Juul
Tlf: +47 954 40 528
E-mail: lars.juul@sb1markets.no

Full annonse