Skip to main content

Analyse

SpareBank 1 Markets sin analyseavdeling består av et profesjonelt team med høyt rangerte analytikere som tilbyr innsikt og grundig analyse av markedet, sektorer og individuelle selskaper.

Et langsiktig engasjement for å tilby uavhengig og objektive vurderinger gir et ledende analyseprodukt som er høyt verdsatt av vår lokale og internasjonale kundebase, på både egenkapital- og gjeldssiden. Vårt dedikerte team tilstreber å tilby tankevekkende analyser som legger til rette for et gjensidig lønnsomt forretningsforhold. Vi er lokalisert i Oslo og Stavanger, med et hovedfokus på det nordiske aksjemarkedet.

Interessert i å bli med på laget?

SpareBank 1 Markets tilbyr en unik mulighet til å bli med i en ledende analyseavdeling med sterkt momentum. Vi kultiverer lagmoral i et ungt og dynamisk miljø, hvor du får de ressurser, verktøy og frihet du trenger for å utvikles som analytiker, og dette underbygger vår flate organisasjon. Vi dyrker unge talenter til å nå sitt fulle potensial gjennom å premiere initiativ og nytenkning, for å gi best mulig service til våre kunder. 

Ble du interessert i å bli med på laget? Send en mail med CV, en liten tekst om deg selv og karakterer til karriere@sb1markets.no.